U bent hier:
  • Home
  • Voorbeelden

Voorbeelden

Momenteel werken we hard aan het online zetten van voorbeelden en maken we ook een filmpje over hoe makkelijk een advertentie te maken is.

Totdat dit klaar is kunt u alvast via de onderstaande links kijken hoe de advertenties er (kunnen) uitzien door middel van de advertenties van:

ANAC (1)
ANAC (2)
ANAC (3)
Amarens
Ledstripkoning
Mol Makelaardij

We hanteren 3 tarieven:

29,- per jaar / Hiervoor komt uw advertentie op een pagina naar keuze te staan

58,- per jaar / Hiervoor komt uw advertentie op een pagina naar keuze te staan en bovendien rouleert uw advertentie op alle pagina's waar nog geen adverteerder voor is. Inmiddels hebben we al zoveel oude foto's online staan dat we kunnen stellen dat zo'n 70% van alle pagina's vrij blijft waardoor het roulatie-systeem uiteraard een aantrekkelijke optie is.

119,- per jaar / Hiervoor komt uw advertentie op 3 pagina's naar keuze te staan en rouleert deze 3 keer zo vaak op pagina's waar nog geen adverteerder voor is. Bovendien maken onze designers voor u de advertentie helemaal perfect.

Bent u zelf niet heel handig met de computer? Dan maken wij graag voor u uw advertentie op maat en we doen dat ook nog eens zonder daar iets extra voor te rekenen! Zodra het gereed is mailen we u uiteraard het eindresultaat en vragen u of u daar tevreden mee bent.

Indien u een Facebookpagina heeft vermelden we die uiteraard ook. Ongeacht welke optie u kiest koppelen we uw Facebookpagina dan aan uw advertentie en waar die advertentie rouleert, daar rouleert uw Facebookpagina mee. Heeft u nog geen Facebookpagina? Maar u ziet er wel het nut van in? Dan kunnen wij deze ook voor u maken. We richten deze eenmalig helemaal voor u in en dragen daarna de inloggegevens aan u over met uiteraard een handleiding hoe u zelf artikelen kunt plaatsen, aanpassen en verwijderen. Hiervoor rekenen we eenmalig een bedrag van 75 Euro.