U bent hier:

Like onze FB en blijf op de hoogte

Nijmegen

de Molenstraat in Nijmegen omstreeks 1960. Vanaf de Molenstraat kijken we in de richting van de kruising met Plein 1944, Broerstraat en de Ziekerstraat. Een druk kruispunt is het altijd al geweest. Op drukke winkelwagen zag je regelmatig een verkeersagent op een sokkel staan op dit punt. Links op de foto zien we de winkel van Van Veggel Schoenmode (sinds 1919!) en daar achter de zelfbedieningswinkel in levensmiddelen van Jansen-Hendriks. Op de achtergrond het pand van Modehuis Voss en rechts Kreymborg.
StraatMolenstraat
Jaartal1960 tot 1970
Geplaatst doorOud Nijmegen
Karten bij ANAC betekent racen op een modern circuit, onder professionele begeleiding. Ons circuit biedt volop uitdaging voor zowel beginnende als meer ervaren karters.


Eten
, drinken, karten en paintballen. U kiest de gewenste combinatie. De prijzen zijn scherp en u vindt altijd iets dat bij u en uw groep past. Maar ook voor een eenvoudige heat karten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Paintball is al mogelijk vanaf 6 personen.

Wij kunnen voor elke groep een arrangement op maat maken. Kijk even rustig rond, wat spreekt het meeste aan, neem telefonisch of per mail even contact met ons op zodat we een passend arrangement voor u kunnen samenstellen.

Gerelateerde foto's

Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen