U bent hier:

Reclame van vroeger

Vroeger was niet alles beter maar wel alles was mooier en dat gaat zeker op voor de oude reclame. We verzamelen alle oude reclame die we vinden en toegestuurd krijgen zodat liefhebbers van nostalgische reclame niet meer hoeven te zoeken.

En kijk ook eens verder op de website want zoals je ziet staan boven in beeld alle Provincies en daar zijn weer meer dan 100.000 oude foto's te vinden van Nederlandse plaatsen. Misschien ook jouw plaats, jouw straat.... Of misschien zelfs wel jouw huis.

Waarom hebben we ook een klein beetje reclame op de website? Gewoon omdat we op die manier een deel van de kosten die we maken terug kunnen verdienen. Waardeer dus onze ''sponsors'' en bezoek hun website eens als u iets nodig heeft. We hebben alleen reclame onder aan de pagina en rechts naast de foto's (als u die op groter formaat bekijkt) en we zorgen er uiteraard voor dat de reclame nooit storend aanwezig is. Helaas kan een project als dit dat zoveel serverruimte gebruikt niet bestaan zonder reclame. Graag uw begrip daarvoor.