U bent hier:

Oude Automerken

Soms zijn op oude foto's (die uiteraard ook bij de plaats staan waar ze horen) zulke mooie oude auto's te zien dat we deze foto's ook hier tonen zodat ook liefhebbers van oldtimers hun hart op kunnen halen aan de klassiekers van vroeger.

En kijk ook eens verder op de website want zoals je ziet staan boven in beeld alle Provincies en daar zijn weer meer dan 100.000 oude foto's te vinden van Nederlandse plaatsen. Misschien ook jouw plaats, jouw straat.... Of misschien zelfs wel jouw huis.

Waarom hebben we ook een klein beetje reclame op de website? Gewoon omdat we op die manier een deel van de kosten die we maken terug kunnen verdienen. Waardeer dus onze ''sponsors'' en bezoek hun website eens als u iets nodig heeft. We hebben alleen reclame onder aan de pagina en rechts naast de foto's (als u die op groter formaat bekijkt) en we zorgen er uiteraard voor dat de reclame nooit storend aanwezig is. Helaas kan een project als dit dat zoveel serverruimte gebruikt niet bestaan zonder reclame. Graag uw begrip daarvoor.