U bent hier:

N.S. Stations

Fotoreportages van Nederlandse stations door de jaren heen. Door te klikken op een afbeelding kunt u gelijk de hele geschiedenis van dat station in zowel woord als beeld bekijken. Uiteraard komen hier ook de mooie stations van Haarlem, Dordrecht, Amsterdam en Dordrecht aan bod.

En kijk ook eens verder op de website want zoals je ziet staan boven in beeld alle Provincies en daar zijn weer meer dan 100.000 oude foto's te vinden van Nederlandse plaatsen. Misschien ook jouw plaats, jouw straat.... Of misschien zelfs wel jouw huis.

N.S. Stations
N.S. Stations
Haarlem
N.S. Stations
N.S. Stations
Rotterdam
N.S. Stations
N.S. Stations
Amsterdam
N.S. Stations
N.S. Stations
Dordrecht

Waarom hebben we ook een klein beetje reclame op de website? Gewoon omdat we op die manier een deel van de kosten die we maken terug kunnen verdienen. Waardeer dus onze ''sponsors'' en bezoek hun website eens als u iets nodig heeft. We hebben alleen reclame onder aan de pagina en rechts naast de foto's (als u die op groter formaat bekijkt) en we zorgen er uiteraard voor dat de reclame nooit storend aanwezig is. Helaas kan een project als dit dat zoveel serverruimte gebruikt niet bestaan zonder reclame. Graag uw begrip daarvoor.