U bent hier:

Bijzonder

Bijzondere foto's zijn op deze website foto's die niet puur plaatsgebonden zijn maar bijvoorbeeld gaan over een oud automerk of zelfs oude auto's in het algemeen. Maar bij de bijzondere foto's treft u ook foto's aan die bijvoorbeeld gaan over oude reclames en andere zaken van weleer. Zo hebben we een sectie met ''Nostalgische foto's'' maar ook verzamelen we de simpele humor die op het internet voorbij komt.

Wat alle plaatjes echter gemeen hebben is dat ze heel makkelijk deelbaar zijn via bijvoorbeeld Facebook met de handige knop die je aantreft boven ieder plaatje.

Waarom hebben we ook een klein beetje reclame op de website? Gewoon omdat we op die manier een deel van de kosten die we maken terug kunnen verdienen. Waardeer dus onze ''sponsors'' en bezoek hun website eens als u iets nodig heeft. We hebben alleen reclame onder aan de pagina en rechts naast de foto's (als u die op groter formaat bekijkt) en we zorgen er uiteraard voor dat de reclame nooit storend aanwezig is. Helaas kan een project als dit dat zoveel serverruimte gebruikt niet bestaan zonder reclame. Graag uw begrip daarvoor.